Regner med at de fleste er klare igjen for svømmefest etter klubbstevnet, for om mindre enn to uker blir det nye muligheter. Da går nemlig Heia Open av stabelen i Heiavannet her i Fetsund. I år tar vi enda et nytt steg og legger til et klubbmesterskap i Open Water svømming som en del av Heia Open 15. juni. Meld på deg eller din/dine på https://www.heiaopen.no/registrer/ (husk å legge inn klubb) på følgende øvelser:

  • Abbor’n: 100m fri
  • Gullbusten: 200m fri (teller i klubbmesterskapet for de som er født 2010, 2011, 2012 eller 2013)
  • Laka: 400m fri (teller i klubbmesterskapet for de som er født 2009 eller før)
  • Gjedda: 1500m fri

I tillegg finnes det swimrun og stafettøvelser

Alle deltagere får deltagerpremier fra vanlig Heia Open deltagelse. I tillegg får de tre raskeste Fet svømmerne i hver av klassene en klubbmesterskapspremie!

Våtdrakt kan leies av klubben (valgbart under påmeldingen)

Deltagere som er 10 år eller yngre (født 2014 eller senere) deltar ikke i klubbmesterskapet da barneidrettsbestemmelsene ikke tillater rangering av så unge utøvere. Man kan naturligvis delta i Heia Open, og får da like deltagermedaljer som alle andre.