Håper mange er klare for vårens klubbstevne torsdag den 2. mai! 😊 Stevnet er gratis og uformelt med premier til alle, kafè og salg av svømmeartikler.

Påmelding skjer via denne linken.

Klubbstevnet avholdes i Østersund svømmehall siden Dalen svømmehall er under oppussing. Husk at Østersund har mindre plass til publikum enn Dalen og ta gjerne en titt på www.fetsk.no/faq om det er første gang dere er med på et stevne.

Er du usikker på hvilke øvelser som passer deg/din/dine, så snakk med en av instruktørene på en kurskveld. En lengde på Østersund er 16 2/3 meter lang. Vi starter med innsvømming kl. 1800 og har pause etter øvelse 9.

Send inn ett skjema pr deltaker med hjelp av linken over. Påmeldinger bør være registrert innen tirsdag 30. april og senest kvelden før slik at vi vet hvor stort arrangementet blir. Etteranmeldinger og andre endringer på selve stevnedagen må gjøres innen 1730.