Takk for innsatsen under gårsdagens klubbstevne!
Mange takk til de rundt 75 deltagerne som var med oss i bassenget i går. Fortsatt mindre plass enn på Dalen, men synes vi igjen klarte oss veldig bra! Her var det flott innsats, mange blide fjes og glede over både egne og andres prestasjoner. Morsomt at så mange som 25 svømmere blir igjen til slutt og svømmer stafett sammen med oss.
Svært hyggelig å ha med oss gode støttespillere som sørger for flotte premier i lotteriet. Mange takk til:
Tusen takk til både synkron og minipolo som setter oss godt igang. Om det så spennende ut som kom gjerne innom for en økt minipolo eller synkron på Østersund på tirsdager kl.18.30-19.25!
Som dere ser så drives svømmeklubben i stor grad av mange av bygdas ungdom, uten dem får vi ikke hjulene til å gå rundt! Igjen stiller foreldre opp som tidtagere, baker kaker og hjelper til å rydde både ut og inn. Morsomt når så mange trekker i samme retning!
Takk til dere alle, vi gleder oss allerede til neste gang litt utpå høsten!