Stevnet er gratis og uformelt med premier til alle, kafè og salg av svømmeartikler.
 
Påmelding skjer via denne linken.
 
Denne høsten vil klubbstevnet foregå i Østersund svømmehall siden Dalen pusses opp. Dessverre er denne svømmehallen trang, så vi ser helst at det kommer maksimalt én tilskuer/supporter per barn inn i hallen.
 
Er du usikker på hvilke øvelser som passer deg/din/dine, så snakk med en av instruktørene på en kurskveld. En lengde på Østersund er 16 meter lang. Vi starter med innsvømming kl 1800 og har pause etter øvelse 9.
 
Send inn ett skjema pr deltaker med hjelp av linken over. Påmeldinger bør være registrert innen tirsdag 21. nov og senest kvelden før slik at vi vet hvor stort arrangementet blir. Etteranmeldinger og andre endringer på selve stevnet må gjøres innen 1730.