Regner med at en god del har hørt om rehabiliteringsprosjektet av bassenget på Dalen skole de siste årene? Nå ser det ut som om vi skal komme i gang denne sommeren! Det er to steg til i den politiske prosessen, men det første steget ble tatt onsdag.
Etter flere år med usikkerhet så gleder vi oss til å komme igang. Kommunen har vært flinke til å involvere oss hele veien, og det er mange små forbedringer som vi alle kommer til å merke når hallen åpnes igjen, trolig til skolestart august 2024. Vi skal oppdatere dere underveis!

For oss som svømmeklubb blir dette da også et spennende år. Alle våre aktiviteter skal inn i bassenget på Østersund ungdomsskole (med noen få unntak). Litt «vondt» kommer det sikkert til å gjøre, men vi tar utfordringen, og det håper vi dere alle gjør sammen med oss! Samtidig gir dette oss noen muligheter vi skal ta godt vare på!

Informasjon om høstens kurs og påmeldinger til disse sendes ut til alle i løpet av morgendagen (fredag 2.juni)! Da er der bare å følge opp og bli med oss på veien videre!