Etter iherdig innsats fra gjengen på drift på en søndag er både ventilasjon og klorsystem inntil videre friskmeldt.
Det er kanskje ikke så mange som er klar over hvilken innsats som legges ned både på hverdager og i helger for å holde bassengene våre i drift og fulle av aktivitet. Denne gangen var det Jon Tore og Roar (Fineidet) som lot helg være helg og fikk bassenget i gang igjen. Andre dager er det Geir og Hans-Petter som står på hodet, på samme måte som Dennis tidligere pleide å gjøre før han byttet jobb (står nok på like mye som før, bare et annet sted). I tillegg har vi en gjeng fra renhold som Maija og May-Lisbeth, og i adminstrasjonen på skolene i Trine og Marit som er med på å gjøre den intensive bruken av bassengene mulig. De har alle igjen team rundt seg som bidrar når det trengs.
Tusen takk til alle sammen, vi setter umåtelig pris på jobben dere gjør slik at ung og gammel får muligheten til å være i vann! Takk, takk!