Påmelding med fortrinnsrett til vårens svømmekurs åpnes torsdag 10. desember kl. 10.00!
Vårens svømmekurs i svømmeskolen blir gjort tilgjengelig for påmelding for alle dere som har deltatt på høstens svømmekurs fra og med torsdag 10. desember kl. 10.00. Denne fortrinnsretten varer ut fredag 18. desember 2020.
For å benytte fortrinnsretten logger du deg på www.tryggivann.no.
VIKTIG: www.tryggivann.no har fått nytt design:
1. Du vil finne tre hvite vannrette streker øverst i høyre hjørne, klikk på disse. Klikk så på «Logginn/ny bruker». Logg deg inn.
2. Klikk så på de samme tre hvite vannrette strekene øverst i høyre hjørne. Klikk nå på valg nr åtte på menyen «Fortrinnsrett». Deretter velger du kursdag og kurstid som passer for ditt barn og melder på! (Men ikke før torsdag 10. desember kl. 10.00).
Anbefalinger til vårens kurs ligger nå på www.tryggivann.no!