Fra og med tirsdag 10.november kl.16.00 er det innført strenge tiltak i Lillestrøm kommune for å begrense videre spredning av koronaviruset. Det er vedtatt at svømmehallene skal stenges for publikum. Men bassengene vil holdes åpne for skolesvømming, svømmeundervisning og organisert svømmetrening for barn og unge under 20 år. Dette er Fet Svømmeklubb veldig glad for, samtidig som vi beklager følgene dette har for våre voksne medlemmer.

Som følge av den nye forskriften vil de følgende aktivitetene midlertidig måtte avlyses:

  • Folkebad (alle dagene tirsdag, onsdag og lørdag, begge haller)
  • Aktiv for livet – Halvårskortet (alle dagene mandag, tirsdag og torsdag, begge haller)
  • Aktiv for livet – Internasjonal Dametrim (onsdag, Østersund)
  • Aktiv for livet – Seniortrim (torsdag, Dalen)
  • Aktiv for livet – Internasjonal Herretrim (lørdag, Østersund)
  • Aktiv for livet – Crawlkurs (lørdag, Dalen)

Alle de andre aktivitetene går som før med allerede innførte smitteverntiltak, med noen innskjerpinger. Spesielt gjelder:

Alle voksne som må innenfor i ytterdøren i svømmehallen SKAL bruk munnbind. Vi ber imidlertid voksne om i så stor grad mulig holde seg utenfor svømmehallen og oppfordrer til å bruke de flotte nærområdene våre til å ta se en gå- eller joggetur om man velger å vente på barnet eller ungdommen under aktiviteten deres.

Se egen nyhetssak for egne tiltak for svømmeskolen.