Påmelding med fortrinnsrett til høstens svømmekurs åpnes onsdag 1. juli kl. 09.00!

Høstens svømmekurs i svømmeskolen blir gjort tilgjengelig for påmelding for alle dere som har deltatt på vårens svømmekurs fra og med onsdag 1. juli kl. 09.00. Denne fortrinnsretten varer ut torsdag 9. juli 2020.

Vårens kursdager videreføres i uke 32 og 33, dette  i tillegg til de kursdagen vi har arrangert de siste fire ukene. Vårens semester fullføres med  kursdager i vannet på valgte søndager utover høstsemesteret.  Informasjon om søndagskursene vil bli sendt dere i god tid.

For å benytte fortrinnsretten logger du deg på www.tryggivann.no.
VIKTIG: www.tryggivann.no har fått nytt design: 
1. Du vil finne tre hvite vannrette streker øverst i høyre hjørne, klikk på disse. Klikk så på «Logginn/ny bruker». Logg deg inn. 
2. Klikk så på de samme tre hvite vannrette strekene øverst i høyre hjørne. Klikk nå på valg nr åtte på menyen «Fortrinnsrett».  Deretter velger du kursdag og kurstid som passer for ditt barn og melder på! (Men ikke før onsdag 1. juli kl. 09.00).

Anbefalinger til høstens kurs vil være samme kurs barnet har deltatt på i vårsemesteret.

Alle med barn på kurs denne høsten vil få en epost med en del informasjon som vi ber dere pent ta dere tid til å lese!