Nytt år og nye muligheter, FSK deltar på rekrutt og approbert stevne i Sandbekkhallen, Rælingen 1.-2. februar og du får gjerne bli med! Fet SK betaler påmeldingsavgift og startkontingent (approbert krever i tillegg en lisens, se nedenunder). Sandbekkhallen ligger i Rælingen med innkjøring via Tiurveien, her er lenk til Google Maps. Si ifra om det er ønskelig med samkjøring.

Meld på innen onsdag 22. januar gjennom e-post med stevnetype (rekrutt/approbert), øvelsenummer, fødselsår og navn til stevne@fetsk.no

Rekrutt

Denne delen av stevnet er for deltakere fra 8 år og eldre (typisk Sel, Sjøløve, Delfin og Hai) der alle får premie. Tidene herfra er ikke offisielle. Rekruttstevnet starter 1. februar med innsvømming fra kl. 0800 og start kl. 0900. Selve innbydelsen finner du her: Innbydelse LRK rekruttstevne.

Approbert

Den approberte delen er for deltagere fra Hai og ABC (minimum 9 år). Her kreves det en årslisens på 750,- som betales av den enkelte og resultatene blir offisielle. Dette stevnet er i tillegg kvalifisering for LÅMØ. Del 1 starter på lørdag 1. februar med innsvømming fra kl. 1200 og start kl. 1300. Del 2 går på søndag 2. februar og starter med innsvømming fra kl. 0900 og stevnestart kl. 1000. Innbydelsen finner du her: Innbydelse til approbert LRK stevne

PS: Siden lisensen er på årsbasis (se også http://www.fetsk.no/faq/) er det lurt å utnytte pengene med å starte stevnevirksomheten tidlig i sesongen 🙂