Mandag 26.august starter de videregående svømmekursene (sel, sjøløve, delfin, hai) på Dalen. Og mandag 2.september er det oppstart for begynnerkursene (vann, hval, skilpadde, pingvin og selunge) på Dalen.
 
Oppstart på Østersund er noe forsinket, men når vi kommer igang er det med gulv med rett fall utenfor dusjene i guttegarderoben, badstuer i begge garderobene som er pusset opp, og et større vaktrom som gjør hverdagen vår vesentlig bedre. Om det blir start mandag 9.september på Østersund, eller kanskje 16.september, er fortsatt noe usikkert. Mer info kommer, også om hvordan vi skal sørge for dere får igjen de kursdagene dere mister i starten.
 
Men før vi kommer så langt har du en jobb å gjøre. Ikke veldig stor, men viktig: Gå inn på tryggivann og meld på til svømmekurs! Gjelder også dere på de videregående kursene.
 
 
Trenger dere hjelp til noe, eller har spørsmål? Ta en titt rundt på nettsidene våre. 

 

Velkommen til høstens svømmekurs!