Fra og med mandag 27.august blir det full oppstart inne i bassenget på Dalen med svømmekurs, treningspartier, Vill i Vann, trim og folkebad.

Det er fortsatt noen ledige plasser i svømmeskolen. Spesielt på begynnerkursene hval (dykking) og skilpadde (flyting), og de videregående kursene på sel-nivå (forbedre crawl- og ryggsvømmingsteknikk). Her er det bare «å ta for seg»!

Vi regner med at Østersund åpner i løpet av høsten (muligens mandag 8.oktober). Det vil da bli mulighet for en del å bytte basseng, men her vil det gjelde at de som allerede er påmeldt kurs på Dalen og igang vil være prioritert over alle andre. Altså ingen god ide å vente med kurspåmelding til Østersund åpner, man stiller da sist i køen for å få plass på tid/dag man ønsker.

Som flere merket hadde vi spesielt fokus på å bedre gjennomstrømningen på hvalkursene våre i fjorårssesongen. Dette ga merkbare resultater. Vi forsetter naturligvis dette «prosjektet» men i tillegg skal vi bli enda flinkere til å få barna raskere gjennom skilpadde- og pingvinkursene. Alt dette er en del av tiltaktene vi nå gjennomfører basert på tilbakemeldinger vi har fått fra barn og foreldre. Hovedmålet er natruligvis å få barna trygge i vannet og svømmedyktige så raskt som mulig. Naturligvis vil det være store forskjeller, alle barn lærer på sine egne måter og i sitt eget tempo, men fokus er altså å hjelpe den enkelt så raskt som mulig til målet samtidig som vi har det gøy i vannet.

For å kunne nå disse målene trenger vi tilbakemeldinger fra dere! Si gjerne ifra til hovedinstruktørene i hallen om det er noe dere synes vi kan bli bedre på. Like viktig er det at dere sier ifra om dere ser noe som dere synes er bra (slik at vi fortsetter å gjøre det, og kanskje også gjør mer av det). Rekker dere ikke å gjøre det i hallen setter vi stor pris på om dere sender oss en epost på:
RisOgRos@fetsk.no

Minner til slutt om at det er viktig at foreldre med barn på de videregående kursene sjøløve, delfin og hai, samt treningspartiene abc også melder på barna sine via tryggivann.no!

Vi er klare til en ny sesong! Er dere?!