Ikke lenge til høsten kurs- og treningsaktivitet er i gang igjen (inne, ute har vi holdt på hele sommeren). Det er full oppstart inne i bassenget på Dalen fra og med mandag 27.august!

Men vi vil gjerne treffe dere før det! Torsdag 23.august inviterer vi til åpen svømmehall på Dalen skole kl.17.15-19.15. Og her ønsker vi alle foreldre, ungdom og barn velkomne, både «gamle» medlemmer, og de som (ennå) ikke er medlemmer av svømmeklubben! Barna og ungdommen tar turen rett i bassenget (via garderoben og dusjen naturligvis) og koser seg der sammen med våre instruktører!

Om det er noen som er usikre på hvilket kursnivå barnet/ungdommen skal meldes på kan instruktørene ta en kort «test» sammen med barnet hvis dere ønsker.

Etter å ha «droppet» barna/ungdommen foran dørene til garderobene tar foreldrene en tur inn i musikkrommet/amfiet. Der avholder vi et «foreldremøte» kl.17.30-18.30.

Vi går igjennom hvordan vi jobber med svømmeopplæring hos oss, hva vi forventer av barn og foreldre. Samtidig vil vi gjerne høre hva dere forventer av oss. Vi snakker litt om hvordan vi kan gjøre hverandre bedre, og tar tak i spørsmål og ønsker som måtte dukket opp.

Etter «foreldremøtet» hjelper vi de som lurer på noe i tryggivann (påmeldings- og kurssystemet vårt). De som vil kan gjerne ta seg en tur i bassenget!

Vel møtt!