Søndag 13. august arrangeres svømmekonkurransen GlommaDyppen forandre gang. Med GlommaDyppen tar vi i bruk en gammel kulturarena som idrettsarena. Arrangementet er et samarbeid mellom Fet Svømmeklubb, Svømmegruppa i Sørumsand IF og Fetsund Lensemuseum. Svømmekonkurransen foregår i naturskjønne omgivelser med nærkontakt til de fantastiske kulturminnene Bingen og Fetsund Lenser.

Konkurransen har to distanser:

Fløter´n – 10 km fra Bingsfosstranda til Fetsund lenser. Maks 20 deltakere. Starttidspunkt: kl 09:00 – ventet målgang ved retteanlegget fra kl. 10:45 og utover.
Elvenøkken – 2 km fra Varåa båthavn til Fetsund lenser. Maks 40 deltakere. Start kl. 14.00.
Målgang for begge distanser er lensenes kai.

Deltakerne svømmer medGPS-tracker, slik at det er mulig å følge dem underveis. For svømmerne erdet påbudt med våtdrakt. Se GlommaDyppens facebook side https://www.facebook.com/GlommaDyppen/?fref=ts for ytterligere informasjon samt påmelding.