Vi ønsker å videreutvikle våre tilbud til barn og ungdom og skape noen nye aktiviteter for enda mer idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøet vårt!
Fet Svømmeklubb er med i Klubben i mitt hjerte, hvor vi konkurrerer om flotte pengepremier. Vi håper alle våre støttespillere der ute som har et hjerte i klubben – venner og bekjente, familie, medlemmer og alle andre som ser verdien av arbeidet vårt i bygda, kan hjelpe klubben vår med å vinne!
De som har vært med oss en stund vet at vi ikke gjennomfører dugnader,  men en sjelden gang ber deg om litt ekstra hjelp i krevende tider. Vi ønsker å videreutvikle våre tilbud til barn og ungdom og skape noen nye aktiviteter for enda mer idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøet vårt. Til dette trenger vi både utstyrt og midler til å lønnen våre utrolig dyktige unge instruktører. Blir du med og støtter vår digitale dugnad?
 
Stem frem ditt favorittlag!
 
Klubben i mitt hjerte er en årlig kampanje i regi av Norges Idrettsforbund, P4, SpareBank 1 og Spleis. 400 000 kroner skal deles ut til lag og klubber i perioden 14-27 november. Hjelp favorittlaget ditt med å vinne flotte pengepremier ved å stemme på oss!