Det er opprettet flere nye kursplasser i svømmeskolen!

Etter bra pågang med påmeldinger til vårens kurs har vi opprettet en del nye plasser på flere av kveldene. Fikk du ikke plassene du kunne tenke deg? Ta en ekstra titt på tryggivann.no eller kontakt oss på epost. Eventuelt så setter du deg opp på venteliste på det kursnivået som er aktuelt og skriver hvilken dag, tid og svømmehall som passer så tar vi kontakt med deg!

Vi har også noen ledige plasser på våre trenings- og trimpartier.

Vi ber alle som ennå ikke har meldt seg på de videregående kursene eller abc-gruppa om nå å gjøre det for å sikre seg ønsket kursplass og -tid.
Går du på videregående kurs og ønsker å trener mer enn en gang i uka, ta kontakt med oss. Alle deltagere på kurs må registreres i systemet. Dette fordi vi skal unngå overfulle kurs samt at alt oppmøte må kunne registreres.

Har du sett at vi har en egen gruppe for deg mellom 12 og 19 år?

I denne gruppa kan du få hjelp til å trene riktig i vann, eller lære deg bedre svømmeteknikk. Og om du ennå ikke føler deg trygg i vann så lærer vi deg å svømme fra bunn av! Har du vannskrekk eller hatt en uheldig opplevelse i vann er det bare å ta kontakt, vi hjelper deg videre!

Du har også sett at vi har en egen vannpologruppe, ikke sant?

Som vannpolospiller lærer du et allsidig sett med svømmearter og teknikker, og trener hele kroppen!
 
Titt rundt her inne på websidene våre. Finner du ikke det du letere etter? Ta kontakt!