For at vi alle skal trives i svømmehallene våres (Dalen og Østersund) er det veldig viktig at vi alle hjelper til med å holde garderober og svømmebasseng så rene som mulig. Det legges ned mye arbeid for å påse at vi kan være i vannet under trygge forhold, ikke for mye klor og heller ikke for lite klor. FSK har informert alle som bruker svømmehallene om viktigheten av å vaske seg godt med såpe før en går i vannet, uten denne grundige vasken vil bruken av klor øke og det er ikke ønskelig. En ytterligere konsekvens av at vi slurver med kroppsvasken er at bassenget må stenge.

MEN vi har dessverre problemer med at noen urinerer på gulvet inne på guttetoalettet på Østersund. Dette har pågått over en lengre periode nå og må stanses umiddelbart. Vi (FSK) har selv sett dette ett par kvelder og ryddet opp og informert barn og foresatte den kvelden, men dette er også et problem andre dager. Renholdspersonalet på Østersund har informert oss om dette, de har også informert alle skoler og andre som bruker svømmehallen om problemet.

FSK ønsker med denne informasjonen at alle foresatte tar en prat med sine barn og ungdommer og forklarer de konsekvenser ved slik oppførsel.

  • Dette er veldig urenslig
  • Det må brukes mye tid og kjemikalier for å rengjøre slik at det ikke setter seg lukt i fuger
  • Dette er hærverk
  • Renholder som også er verneombud på Østersund kan pga. uhygieniske forhold stenge svømmehallen på ubestemt tid
  • Alle barn, ungdommer og voksne mister svømmeopplæring og trim tilbudene sine

FSK er helt avhengig av at dere hjelper oss med å drive svømmehallene på en god måte, bruk de så mye som mulig, vær forsiktig med de og vær nøye med rensligheten. Takk for hjelpen!