Oppdatert 170818: Selve svømmestevnet utgår pga dårlig vær

Sørumsand idrettsforenings svømmegruppe arrangerer en vannvittig dag 18. august i år og Fet svømmeklubb planlegger å delta på stevne delen av arrangementet. Om vi har tilstrekkelig antall interesserte setter vi også opp et vannpolo lag. Selve svømmestevnet er uapprobert for Selunge-nivå og opppver med vanlige svømmeøvelser og ferdighetsøvelser. Fokus er på å gi barna mestringsfølelse og alle får premie. Stevnet foregår i utebassenget på Kuskerudnebben som er ca. 15 min kjøring fra Fetsund. Fet svømmeklubb betaler påmeldingsavgifter og deltar med lagleder. Velg gjerne stafett og/eller vannpolo så setter vi opp lag etter påmelding.

Her er lenk til invitasjonen for hele arrangementet: SIF Svømmegruppe – Invitasjon til VannVittig2018

Her er lenk til invitasjonen for selve svømmestevnet: SIF Svømmegruppe – Invitasjon til svømmestevne

Her er lenk til invitasjonen for minipolo og beachpolo: SIF Svømmegruppe – Invitasjon til vannpolo

Trykk her for påmelding (ett skjema per deltaker). Påmeldinger må være levert innen mandag 6. august kl. 1200.