Alle anbefalinger og tilhørende kommentarer er nå lagt ut på tryggivann.no. Logg deg på, gå inn på «Mine kurs» på «Min Side» og let frem kurset barnet/ungdommen ditt/din nå deltar på. Der ligger både anbefalinger og kommentarer.

Det er nå åpnet for påmelding til alle svømmekurs og trenings- og trimpartier. Det er bare å melde seg på så raskt dere kan slik at dere får akkurat den kursplassen dere ønsker dere!

Det er noen mindre endringer i kursukeplanen. Oppmøtet på søndagene har rett og slett vært for dårlig til at vi kan fortsette å holde dette tilbudet i gang, altså ingen kurs på søndagene til høsten. I tillegg ser vi at veldig mange har klatret helt til topps i svømmestigen. Vi har nå 40 barn/ungdom på hai-nivå og legger til rette for dette ved å åpne en ny hai-økt på fredager kl.18.15-19.10. Håper mange velger å være med der, og også henger seg på Vill i Vann som begynner rett etterpå!

Merk at det blir full oppstart på Dalen i slutten av august, og at vi kjører en ukeplan som vi har hatt denne våren. Arbeidene ved Østersund er forsinket og vi vet ennå ikke når vi kommer igang der, antakeligvis først en stund etter høstferien. Dere melder dere på kurs på Dalen for hele høsten, og når Østersund åpner skal vi sørge for at de som ønsker det får flytte over til Østersund. Men det tar vi når den tid kommer. Her er det bare å kaste seg rundt og bli med fra starten av på Dalen!