Påsken nærmer seg overstått og vinteren henger nok ikke med så veldig mye lengre. Samtidig er vi bare halvveis til sommerferien og det er mer enn nok tid til å få med seg 10-11 kurskvelder i svømmebassenget! Har du barn som trenger å begynne med vanntilvenning, eller har de kommet litt lengre med ferdighetene i vann? Fet Svømmeklubb har ledige plasser på alle kursnivåer til en meget hyggelig pris, også for de som har tatt seg vinterpause og holdt på med andre aktiviteter de siste månedene!
 
Er du interessert i å lese mer om hvordan kursene våre er lagt opp? Og trenger veiledning med å velge riktig kursnivå? Ta en titt her.
 
Er du kjent med hvordan du melder på barnet ditt i tryggivann kan du hoppe direkte hit.
 
Velkommen på kurs, håper å se mange både kjente og nye fjes i bassenget i ukene fremover!